Press & Media Coverage

Omtalt i Detektor på DR2 i September 2018

"Når medstifterne af Female Invest, Anna-Sophie Hartvigsen og Emma Due Bitz, investerer, er målet primært at opnå det bedst mulige afkast. Begge prøver dog at styre uden om virksomheder, der strider mod deres grundlæggende værdier."

"Ordet risiko opfattes forskelligt af kvinder og mænd, og generelt er kvinder mindre tilbøjelige til at vælge høj risiko, viser ny måling. Frygten for at tage chancer kan afholde kvinder fra at investere, men den kan også være gavnlig."

"Lige nu er 70 % af værdien af aktiemarkedet ejet af mænd, og der har i lang tid været nogle ret opdelte kønsroller i investeringsverdenen. Sådan behøver det ikke at være, hvis man spørger Emma Bitz. Hun har sammen med nogle medstuderende startet foreningen Female Invest, for at lokke flere kvinder ind på aktiemarkedet."

" 'Klar - Parat - Investér' hedder bogen, der skal klæde nybegyndere på til at investere deres penge. Forfatterne bag bogen ønsker at give en overordnet forståelse for investeringsverdenen. Bogen er skrevet af fire studerende fra CBS - en af dem er 24-årige Anna-Sophie Hartvigsen fra Fyn."